Frihed, fællesskab og fantastiske fordele...

Vi kan spare hinanden for meget - når vi står sammen! 

 

RestauratørGruppen er en nyere medlemsejet forening for selvstændige inden for restaurations-, kantine- og cafébrancherne. Foreningens formål er primært at indgå fælles indkøbsaftaler med råvare-, food- og nonfoodleverandører i både ind og udland, for at øge indtjeningen betragteligt for medlemmerne. Derudover samarbejder foreningen med leverandørerne om bl.a. produktudvikling og effektivisering af arbejdsgange.

 

Velkommen til RestauratørGruppens hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om vores forening, Danmarks nye medlemsejede indkøbssamarbejde for frie og uafhængige virksomheder inden for restaurationsbranchen. Læs bl.a. om hvorfor RestauratørGruppen er "Foreningen for sund fornuft", om hvad nogle af dine kolleger får ud af at være medlem - og sidst men ikke mindst om, hvorfor et medlemskab af foreningen meget let kan gå hen og blive dit livs bedste investering...   

 

RestauratørGruppen, som er restaurationsbranchens helt egen indkøbsforening, har eksisteret siden sommeren 2008 - og er blev skabt som et frivilling samarbejde mellem fremsynede restaurationsejere, som hver især brændende ønsker at forblive selvstændige, frie og uafhængige - men som samtidig både kan se behovet for - og fordelene ved et uforbindende samarbejde omkring indkøb og leverandøraftaler.
 

Antallet af medlemmer i foreningen vokser støt hele tiden og målet er i løbet af kortest mulig tid, at blive den største og stærkeste medlemsejede aktør i vores branche - og en forening, der med garanti vil gøre det lettere og i særdeleshed mere fordelagtigt rent økonomisk, at være selvstændig for dem, som er med.
 

Gennem foreningens hovedkontor vil vores direktør og bestyrelse forhandle markedets bedste priser, rabatter og bonusordninger hjem til vores medlemmer. Gennem fællesindkøb hos eksisterende og nye leverandører, af både råvarer, nonfood og serviceydelser kan foreningen derfor garantere, ikke bare alle vores eksisterende medlemmer - men også alle dem som kommer til, nogle helt ekstraordinære gode muligheder for også i fremtiden, at kunne drive en endnu mere solid og sund forretning, som frie og uafhængige ejere af bl.a. restauranter, kantiner og caféer.

 

Rigtig god fornøjelse med læsningen...

 

   
RESTAURATØRGRUPPEN | Broenge 11 | 2635 Ishøj | Tlf. 8816 8383 | Fax 8816 8384 | e-mail