Foreningen

Frihed, fællesskab og fantastiske fordele…

RestauratørGruppen er “Foreningen for sund fornuft”, og et medlemskab kan meget let kan gå hen og blive dit livs bedste investering!

RestauratørGruppen er en medlemsejet forening for selvstændige inden for restaurations-, kantine- og cafébrancherne. Foreningens formål er primært at indgå fælles indkøbsaftaler med råvare-, food- og nonfoodleverandører i både ind og udland, for at øge indtjeningen for medlemmerne. Derudover samarbejder foreningen med leverandørerne om bl.a. produktudvikling og effektivisering af arbejdsgange.

Foreningen har eksisteret siden 2008 og er blev skabt som et frivilligt samarbejde mellem fremsynede restaurationsejere, som hver især brændende ønsker at forblive selvstændige, frie og uafhængige – men som samtidig både kan se behovet for – og fordelene ved et uforbindende samarbejde omkring indkøb og leverandøraftaler.

Antallet af medlemmer i foreningen vokser støt og målet er i løbet af kortest mulig tid, at blive den største og stærkeste medlemsejede aktør i vores branche – og en forening, der med garanti vil gøre det lettere og i særdeleshed mere fordelagtigt rent økonomisk, at være selvstændig for dem, som er med.

Gennem foreningens hovedkontor vil vi forhandle markedets bedste priser, rabatter og bonusordninger hjem til vores medlemmer. Gennem fællesindkøb hos eksisterende og nye leverandører, af både råvarer, nonfood og serviceydelser kan foreningen derfor garantere, ikke bare alle vores eksisterende medlemmer – men også alle dem som kommer til, nogle helt ekstraordinære gode muligheder for også i fremtiden, at kunne drive en endnu mere solid og sund forretning, som frie og uafhængige ejere af bl.a. restauranter, kantiner og caféer.

Restauratørgruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.