Medlemssnak

Historien bag RestauratørGruppen

Her fortæller Søren Sparkov-Nielsen, som tidligere stod i spidsen for Karlebo Kro i Kokkedal, om RestauratørGruppens start.

Søren Sparkov-Nielsen er udover at være bestyrelsesformand i Restauratørgruppen også ophavsmand til foreningen. Her kan du læse om foreningens start og om nogle af de fordele man opnår som medlem.

“I forbindelse med vores egen restaurant kom jeg i kontakt med bestyrelsesformand Steen Friis Nielsen fra BagerGruppen, som i dag er vores “søsterforening”. Gennem mit daglige arbejde, havde jeg brugt rigtig meget tid på at forhandle indkøbsaftaler til os selv, og var klart af den overbevisning, at vi havde nogle af markedets mest konkurrencedygtige. Da Steen og jeg så begyndte at tale om indkøb og prisniveauer, og han fortalte mig om alle de fordele BagerGruppens medlemmer fik, gennem deres fælles indkøb for mere en 300 millioner om året, gik det op for mig, at de indkøbsaftaler jeg havde, og som jeg troede var meget fordelagtige, viste sig at være alt for dyre…

I løbet af ganske kort tid fik vi derfor stablet et informationsmøde på benene, inviteret en masse gode kolleger og fik henover sommeren 2008 stiftet foreningen RESTAURATØRGRUPPEN. Fordelene ved et medlemskab er kæmpe store. Som selvstændig restaurationsejer slipper vi for hele tiden at shoppe rundt for at finde de bedste tilbud og rabatter eller sammenligne priser og produkter. Vores forening, som alle medlemmerne i øvrigt ejer i fællesskab, sørger for hele tiden at afsøge markedet i både indland og udland, for de bedste produkter, de bedste priser og bedste bonusaftaler. For mit eget vedkommende sparede jeg et sted mellem 10 og 15 % alene på mit råvareindkøb – og det er virkelig mange penge, som jeg så i stedet kunne bruge på konsolidering, nye investeringer, modernisering eller til mere personale. Mit råd til alle andre selvstændige restauratører er, at sætte tal og volumen på deres indkøb, og så tage en snak med os – det vil med garanti være den bedste halve time de nogensinde har brugt” slutter opfordringen fra Søren Sparkov-Nielsen…

Restauratørgruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.