Sammenhold

Sammen står vi stærkere…!

At medlemmerne af RestauratørGruppen tjener mest muligt på medlemskabet er topprioritet, men lige så vigtigt er det også, at vi har et godt og tæt samarbejde med vores leverandører.


De gode råvarer

Via et godt og tæt samarbejde med vores leverandører er vi med til at sikre de bedste råvarer. Et samarbejde, der er baseret på respekt og gensidig tillid, fordi begge parter er interesserede i at udvikle branchen til gavn for alle. Alle leverandørerne er håndplukkede og nøje udvalgt på baggrund af bl.a. produktkvalitet, priser, leveringssikkerhed og service – og fordi de har viljen til at samarbejde og støtte os i det daglige med fordelagtige prisaftaler, gode idéer, kampagner og bonusprogrammer forbeholdt vores medlemmer. Du kan læse mere om nogle af vores samarbejdspartnere her på hjemmesiden.


Lidt af det praktiske…

I det daglige er der flere mærkbare fordele for medlemmer af RestauratørGruppen. De praktiske gøremål er som udgangspunkt de samme, hvor du kører driften af din forretning med alt fra produktion til administration. Som medlem kan du bl.a. også få adgang til webshops, hvor du kan bestille varer 24 timer i døgnet og få dem leveret lige til døren. Du sparer altså ikke bare penge men samtidig masser af kostbar tid og slipper samtidig for slid og slæb. Den helt store forskel på at være medlem og ikke-medlem ligger også primært i de penge, du skal betale for alle dine indkøb – for her kommer medlemskabet for alvor kommer til sin ret. Hvis du vil have en indikation af, hvor meget du kan spare på dine indkøb, så kontakt kontoret allerede i dag – forskellen er til at få øje på…


Valget er let og lige til…

I virkeligheden er det nemlig slet ikke så svært, at tage beslutningen om at blive medlem af indkøbsforeningen RestauratørGruppen – økonomien alene skal nok overbevise dig. Du sidder højest sandsynligt allerede som selvstændig eller som indkøbsansvarlig, og er grundlæggende godt tilfreds med at køre forretningen og indkøbene selv. Men hvis du gerne vil tjene mange flere penge til forretningen, blive lettet for leverandørforhandlinger omkring priser og rabatter, få adgang til varebestillingssystem og “til døren levering”, få adgang til særlige rabatter og bonusprogrammer fra leverandørerne og et stort netværk af kolleger fra hele landet – så er RestauratørGruppen det helt rigtige sted at være medlem.


Når vi står sammen, står vi nemlig stærkere…!

Restauratørgruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.